Το θέλω τώρα - Κουτσιαρής, Βασίλης (Μίνωας, 2016)
-Το θέλω τώρα! φώναξε η Μαρία από το δωμάτιό της. Η μαμά της, η κυρία Ευγενία, για άλλη μια φορά δεν της απάντησε. Εξάλλου, δεν ήταν η πρώτη φορά που της ζητούσε κάτι η κόρη της. Παλιότερα, της έκανε όλα τα χατίρια. Αυτό όμως δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει τακτική...