Φίλοι στον λόφο - Sarah, Linda (Ίκαρος, 2017)
Ο Μπερτ και ο Έθο είναι φίλοι κολλητοί. Περνούν ώρες μαζί παίζοντας στον λόφο. Μια μέρα, ένα καινούργιο αγόρι καταφθάνει. Θέλει να μπει στην παρέα τους. Μπορούν οι δυο να γίνουν τρεις; Η καταπληκτική εικονογράφηση του Benji Davies και η ποιητική γλώσσα της Linda Sarah, σε απόδοση του Αντώνη Παπαθεοδούλου, μεταφέρουν το ουσιαστικό μήνυμα ότι η πραγματική φιλία δεν συνάδει με κτητικές συμπεριφορές και ότι μπορεί να μας αλλάξει και να ομορφύνει τη ζωή μας. Τα παιδιά στο παραμύθι Φίλοι στο λόφο, θα διαβάσουν μια συγκινητική ιστορία που θα γίνει η αφορμή για γονείς και εκπαιδευτικούς να μιλήσουν σε αυτά για την αξία της ανιδιοτελούς και γενναιόδωρης φιλίας.