Η κυρία Άιφελ - Briere-Haquet, Alice, 1979- (Παπαδόπουλος, 2017)
Ο 'Aιφελ είναι ένας μηχανικός ευτυχισμένος, νέος, γοητευτικός κι ερωτευμένος. Που για την Κάτια, την όμορφή του αγαπημένη, το αδύνατον ξέρει να περιμένει. Γιατί ακόμα κι όσοι εκεί δεν έχουν ζήσει ξέρουν πως υπάρχουν και γκρίζες μέρες στο Παρίσι...