Το βατραχέλι - Ευσταθίου-Σελάχα, Κατερίνα (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2017)
Ένα παραδοσιακό παραμύθι από τη Λέσβο, από το νησί-σταθμό στο ταξίδι των προσφύγων. Ένα παραμύθι για την αλληλεγγύη που μιλάει μία και μόνη γλώσσα παντού. Τη γλώσσα της αγάπης. "Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η "Αγκαλιά" έχει βοηθήσει χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ευρώπη. Πολλοί θα περίμεναν από έναν μικρό οργανισμό, ο οποίος αποτελείται από εθελοντές, να έχει καταβληθεί από τη ζωή στο ανθρωπιστικό μέτωπο. Κι όμως, η "Αγκαλιά" συνεχίζει να προσφέρει ζωτικής σημασίας βοήθεια με ακατάβλητο ενθουσιασμό και σπάνια δοτικότητα πνεύματος. Κάνει μεγάλη διαφορά στις ζωές αυτών που βοηθάει. Της εύχομαι κάθε επιτυχία τόσο στην παρούσα της προσπάθεια όσο και στη γενικότερή της δουλειά".