Ο Λυποπόταμος - Μουσιώνη, Λίνα (Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 5+, 2016)
Ο μικρός λυποπόταμος ψάχνει το μυστικό της χαράς και της αληθινής ομορφιάς. Στο ταξίδι του θα γνωρίσει έναν ελέφαντα και έναν ρινόκερο. Μαζί θα γίνουν οι τρεις νέοι σωματοφύλακες! Τι λες; Θα τους ακολουθήσεις και συ στην περιπέτειά τους;