Καλό Πάσχα : μια χαρούμενη παιδική συντροφιά για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα - Μωραΐτου, Πηνελόπη (Πορφύρας, 2015)
Πλησιάζει το Πάσχα και το μήνυμα της ελπίδας που φέρνει η Ανάσταση του Χριστού αγκαλιάζει την πλάση. Η φύση γιορτάζει, τα σπίτια ευωδιάζουν από τα πεντανόστιμα τσουρέκια, τα λαχταριστά κουλουράκια και τα κόκκινα αυγά! Μαζί με τη λαμπάδα, ένα ξεχωριστό πασχαλινό βιβλίο μάς περιμένει με τα έθιμα του τόπου και της χριστιανικής μας παράδοσης. Εδώ θα μάθουμε για τη Σαρακοστή, τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Κι όλα αυτά μέσα από εκπαιδευτικές ασκήσεις, παιχνίδια γνώσης και μνήμης, κρυπτόλεξα, πασχαλιάτικες κατασκευές, μαγειρική και πολλά άλλα. - με αυτοκόλλητα