Ώρα για θέατρο : διασκευάζοντας τον Μικρό πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί και τη Νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη της Σοφίας Μαντουβάλου : για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού - Μπιρμπίλη, Μαρία (Εκπαιδευτικά βιβλία για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό, 2017)
Ο Μικρός Πρίγκιπας, ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, και Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη της Σοφίας Μαντουβάλου, μια συγκλονιστική ωδή στην αγάπη, διασκευάζονται για θεατρική παράσταση παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για χριστουγεννιάτικη και καλοκαιρινή παράσταση και πολλές, πρωτότυπες ιδέες για σκηνικά, κοστούμια και μουσική! Η μοναδική εμπειρία της δημιουργίας μιας θεατρικής παράστασης για παιδιά μέσα από δύο σπουδαία έργα!