Ο φυσητής των ονείρων - Villiot, Bernard (Παιδική βιβλιοθήκη / Λιβάνη, 2017)
Βόρεια της Βενετίας, στο νησί Μουράνο, που είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για τους μάστορες της τέχνης του φυσητού γυαλιού, ένας μυστηριώδης φυσητής χάρισε μια νύχτα την ευτυχία σε ένα παιδί κάνοντάς του ένα απίθανο δώρο: μια μπάλα ονείρου. Από τότε, όλα τα παιδιά του νησιού ζητούσαν υπέροχα όνειρα. Όμως ποιος είναι ο μυστηριώδης φυσητής των ονείρων;