Τικ τακ Χριστούγεννα - Πετρή-Αναμολίδη, Δέσποινα (Παιδική βιβλιοθήκη / Λιβάνης, 2016)
Τα Χριστούγεννα μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα. Να μας δείξουν τη χαρά της ζωής. Να ενώσουν οικογένειες, φίλους, γνωστούς. Να μας βγάλουν από τη μοναξιά μας για πάντα.