Αλφαβητάρι : αστείος παππούλης, κάπως χοντρούλης - Παππά, Ροδούλα (Νεφέλη, 2013)
Ένα σύγχρονο Αλφαβητάρι με πεντάστιχα ποιηματάκια (λίμερικ) και πολλά, πάρα πολλά, πολύχρωμα σχέδια. Με ιγκλού, ιππότες, διαστημόπλοια, ιστιοφόρα, ατμοσίδερα και φάλαινες· με παππούληδες που κάνουν πιρουέτες, γιαγιάδες που παρακούν, ψύλλους-ακροβάτες, στρουμπουλές ακρίδες, κυρίους με μύτη σουβλερή... από το Αλγέρι ως την Καραϊβική κι από τη Θάσο μέχρι τη μακρινή Ασία!