Καληνύχτα, λέμε - John, Jory (Παπαδόπουλος, 2016)
Ο Αρκούδος δεν βλέπει την ώρα να πάει για ύπνο. Ο Πάπιος όμως δε νυστάζει, και θέλει παρέα! Ποιος θα πείσει ποιον τελικά; Και ποιος θα μείνει ξάγρυπνος;