Όλοι βλέπουμε την ίδια γάτα - Wenzel, Brendan (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2016)
Αυτή είναι μια γάτα. Μια γάτα που περπατάει κάπου στον κόσμο με τα μουστάκια, τ αυτιά και τα πατουσάκια της... Ένα βιβλίο που οξύνει την παρατηρητικότητα, την περιέργεια και τη φαντασία καθώς μας παρασύρει σ΄ έναν κόσμο όπου η ίδια γάτα μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές όψεις, ανάλογα με το ποιος και από πού τη βλέπει.