Ένα αστέρι για την ευτυχία - Γιαγκάζογλου Παπούδα, Βούλα (Αστεράκια, 2016)
Μια μέρα καλοκαιρινή, γεμάτη φως, γεννήθηκε σε μια οικογένεια χελωνών ένα μικρό χελωνάκι που έμοιαζε λιγάκι... αλλιώς. Τι θα συμβεί στη χελωνο-οικογένεια, όταν η σοφή κουκουβάγια τούς ανακοινώνει ότι η μικρή Ευτυχία γεννήθηκε με σύνδρομο Down; Πώς η καλοσυνάτη γιαγιά χελώνα βοηθά την εγγονή της να "κοιμίζει" το λιοντάρι και το ηφαίστειο που έχουν "εγκατασταθεί" στο καβούκι της;