Το μυστήριο με τις εφτά μπαμπούσκες - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές Ιστορίες ;, 2016)
Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. «Μα τα χίλια κεφαλοτύρια, στη Μόσχα είναι κρυμμένες εφτά πολύτιμες μπάμπουσκες, και ο Ηρακλής Ποντιρό, ο ντετέκτιβ φίλος μου, πρέπει να τις αναζητήσει για λογαριασμό ενός διάσημου συλλέκτη! Έτσι, ο Ηρακλής κι εγώ ξεκινάμε ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού στους πιο μαγευτικούς δρόμους της πόλης! Μαζί μας είναι και η Κατρίνα Καρακαξίοβα, μια έμπειρη ξεναγός, που κρύβει όμως ένα μυστικό...»