Αναζητώντας το χρυσό βιβλίο - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές Ιστορίες ;, 2016)
Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. «Όλα άρχισαν όταν ο παππούς Τορκουάτο μου ζήτησε να γράψω ένα ξεχωριστό βιβλίο: το Χρυσό Βιβλίο... Όπως ξέρετε, στον παππού δεν μπορείς να πεις όχι! Από τη στιγμή όμως που μου ζήτησε να γράψω εκείνο το βιβλίο, μου συνέβησαν ένα σωρό απρόοπτα: δε μου ερχόταν έμπνευση, μου έκλεψαν το κομπιούτερ όπου είχα όλα τα αρχεία μου...»