Τι τις ήθελες τις διακοπές, Στίλτον - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές ιστορίες ;, 2015)
Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. ΤΙ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΣΤΙΛΤΟΝ; «Μα ποιος με έπεισε να πάω διακοπές στο Πουέρτο Στραπάτσο; Έζησα έναν εφιάλτη! Με κυνήγησαν καρχαρίες και κατσαρίδες, κάηκε η μουσούδα μου από τον ήλιο, με ανάγκασαν να πέσω με αλεξίπτωτο και να κάνω ορειβασία Μα τα χίλια κεφαλοτύρια, δε βλέπω την ώρα να επιστρέψω στο σπίτι μου για να ξεκουραστώ!» Η σειρά Ξεκαρδιστικές Ιστορίες του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 45 γλώσσες και έχουν πουλήσει 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.