Χωρίς παπούτσια - Ανωγιαννάκη, Κατερίνα (Διαβάζω ιστορίες, 2017)
Ο Σουζ Ανέτ, διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών και η γυναίκα του Ντόφλ Παντ, περιμένουν με λαχτάρα, κάνοντας όνειρα για το μέλλον, τη Σαγιόν, το πρώτο τους παιδί. Τι συμβαίνει όμως στη ζωή τους, όταν το κοριτσάκι τους γεννιέται με δυο παχουλά, μακρουλά και παράξενα δάχτυλα ποδιών; Τι λέει ο κόσμος και πόσο δύσκολο είναι για τον Σουζ Ανέτ να σχεδιάσει ένα παπούτσι που θα χωράει τα δάχτυλα της μικρής του; Και αν εκείνη θέλει να περπατάει συνέχεια ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ; Ένα παραμύθι για ένα διαφορετικό κορίτσι που καταφέρνει να επιβιώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε ένα κόσμο φτιαγμένο μόνο για "κανονικούς" ανθρώπους.