Πρόβατα ενωμένα ποτέ κυνηγημένα - Μπογδάνος, Δημήτρης (Διαβάζω ιστορίες, 2016)
Όταν ο λύκος κυνηγάει τα πρόβατα, εκείνα συνήθως τρέχουνε για να σωθούνε βελάζοντας βοήθεια. Τι γίνεται όμως όταν ένα προβατάκι ρωτάει γιατί τρέχουμε; Τι γίνεται όταν ακούγεται δυνατά, ''Μπεεεεεε φτάνει πια'';