Η βασίλισσα Καλοφαγού - Τσιτιρίδου-Χριστοφορίδου, Εύη, 1968- (Πετάει πετάει, 2016)
Φαγάκια νόστιμα, λιχουδιές, φρούτα και λαχανικά, πατατάκια και σουβλάκια... Μα πώς έμπλεξε έτσι η Αριάδνη; Θα τα καταφέρει να στεφθεί... Βασίλισσα Καλοφάγου; Μια πολύ...νόστιμη και αστεία ιστορία για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.