Χαμένοι στη σύνδεση - Καπατσούλια, Ναταλία, 1968- (Παπαδόπουλος, 2017)
To παράξενο μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα και η εξαφάνιση του καλύτερού τους φίλου, οδηγούν μια παρέα εφήβων σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Η πάλη ανάμεσα στον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο θα δοκιμάσει τη δύναμη της φιλίας τους και θα τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να δημιουργείς -εσύ ο ίδιος- τον δικό σου παράδεισο...