Μα γιατί μου φταίνε όλα : το βιβλίο της γκρίνιας - Παπαθεοδώρου, Βασίλης, 1967- (Καστανιώτη, 2017)
Για όσους τους φταίνε τα πάντα, για όσους τρώγονται με τα ρούχα τους, για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα, για όσους τους λένε μίζερους και γκρινιάρηδες... αυτό είναι το βιβλίο τους. Αν είσαι από εκείνους που έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις κάτι στραβό στα πάντα και να σου χαλάσει το κέφι, ίσως και να ταυτιστείς. Μπορεί να σου αρέσει κάπως, αλλά σίγουρα θα στραβώσεις και μ' αυτό. «Μα γιατί μου φταίνε όλα!;» (Το βιβλίο της γκρίνιας). Ένα άλμπουμ σε κείμενα Βασίλη Παπαθεοδώρου και εικονογράφηση Tasmar.