Το αγόρι που κέρδισε τον χρόνο - Τσιαμπαλή-Κελεπούρη, Χρυσάνθη, 1975- (Λωτός, 2016)
O Γιάννης είναι πάντα και παντού αργοπορημένος. Στήνει τους φίλους του και απογοητεύει τους γονείς του με την αδυναμία του να οργανώσει τον χρόνο του. Πόσο θα ήθελε να ξέρει να εξοικονομεί χρόνο! Να μη χάνει λεπτό... Και τότε ένας παράξενος κύριος εμφανίζεται για να του αποκαλύψει το μυστικό πώς να κερδίζει τον Χρόνο. Είναι όμως αληθινό ή ο Γιάννης θα βρεθεί μπροστά σε μια παγίδα; Και το πραγματικό μυστικό θα καταφέρει να το ανακαλύψει;