Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2016)
Η καινούρια υπόθεση του Κλουζ τον οδηγεί κατευθείαν από το οδοντιατρείο στο γήπεδο του τένις. Ο δόκτωρ Τσούκερμαν βρίσκει στο γραμματοκιβώτιό του δυο γουρουνίσια δόντια βαμμένα κόκκινα. Μήπως του τα έστειλε κάποιος από τον Όμιλο του Τένις; Ο Κλουζ αγωνίζεται να διαλευκάνει την υπόθεση. Αλλά θα χρειαστούν κάμποσες Κάρπεντερ πριν κατορθώσει να βρει τον αποστολέα αυτού του παράξενου πακέτου...