Η Βιολέτα και ο ιππότης - Πιπίνη, Αργυρώ (Μεταίχμιο, 2017)
Τα παραμύθια, τελικά, λένε πάντα την αλήθεια. Το θαύμα της αγάπης! Έτσι δε λένε τα ποιήματα και τα παραμύθια; Της αγάπης που σου χαρίζει δώρα πολλά και σου γιατρεύει το σώμα και την ψυχή. Αυτή είναι η ιστορία της Βιολέτας και του Ρακμάν. Ένα μεταφυσικό παραμύθι για την αγάπη, γεμάτο χρώματα, μυρωδιές και εικόνες.