Αριόλ : ο ιππότης ίππος - Guibert, Emmanuel, 1964- (Αριόλ ;, 2016)
Δεν ξέρετε το τραγούδι του ΙΠΠΟΤΗ ΙΠΠΟΥ; Όχι; Να οι στίχοι του: "Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΙΠΠΟΣ είναι ωραίος τύπος, σαν κι αυτόν δεν υπάρχει άλλος ίππος! Είναι ατρόμητος και φοβερός, κι οι κακοί τον βρίσκουν πάντα μπρος!" Και, βέβαια, ο ΑΡΙΟΛ τούς ξέρει απέξω. Ζητήστε του να σας τους τραγουδήσει, ώστε να μάθετε και τη μουσική τους.