Αριόλ : ένας γαϊδαράκος, όπως εσύ κι εγώ - Guibert, Emmanuel, 1964- (Αριόλ, 2016)
Ο ΑΡΙΟΛ είναι ένας μπλε γαϊδαράκος με γυαλιά. Ζει σε ένα προάστιο με τον μπαμπά και τη μαμά του. Ο καλύτερος φίλος του είναι ένα γουρούνι. Είναι ερωτευμένος με μια όμορφη αγελαδίτσα από την τάξη του. Ο δάσκαλός του είναι ένας μεγάλος σκύλος και ο καθηγητής γυμναστικής, ένας χοντρός κόκορας. Με λίγα λόγια, ο ΑΡΙΟΛ είναι ακριβώς όπως εσύ κι εγώ.