Τα Ταππεράκια κάνουν άνω κάτω τη Νέα Υόρκη - Rodkey, Geoff (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Κολιμπρί, 2016)
ΚΛΟΝΤΙΑ: Αυτή είναι η επίσηµη ιστορία του Πρώτου Ετήσιου Φιλανθρωπικού Κυνηγιού Θησαυρού της Σχολής Κάλβερτ. Που είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία. Και που ΔΕΝ προκάλεσε ταραχές στους δρόµους της Νέας Υόρκης. ΡΙΣ: Η εφηµερίδα άλλα έλεγε. ΚΛΟΝΤΙΑ: Αυτά που έγραφε το άρθρο ΔΕΝ ήταν αλήθεια. Τα πιο πολλά. Και για όλα τα στραβά που έγιναν έφταιγε η οµάδα σου. ΡΙΣ: Αυτό είναι άκυρο! Εµείς δεν ήµασταν καν στην περιοχή όταν έγινε ο καβγάς στην Τάιµς Σκουέαρ. ΚΛΟΝΤΙΑ: Και ποιος κλειδώθηκε µέσα στο φορτηγό που πήγαινε για Νιου Τζέρσεϋ; ΡΙΣ: Ωραία, εκεί ήµουν εγώ. Αλλά για τις ταραχές έφταιγες ΕΣΥ. ΚΛΟΝΤΙΑ: Δε θα το σχολιάσω. J_KOPP: Ρε δε γίνονται αυτά! Komisdrakoulas: Τι σας λέω ρε! Πα να φέρω ποπ κορν. «Ξεκαρδιστική, καταιγιστική δράση... µια ιστορία που θα σας κάνει να γελάσετε και θα σας συναρπάσει». Publishers Weekly