Νίκησε, ή, Πέθανε - Child, Lauren (Ντετέκτιβ Ρούμπυ Ρέντφορτ, 2017)
Αποχαιρετήστε τη Ρούμπυ Ρέντφορτ: το αγαπημένο έξυπνο παιδί όλων των έξυπνων παιδιών. Όταν το όνομά σου εμφανίζεται με μεγάλα γράμματα στη λίστα ενός ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, τι κάνεις;