Λευκός άγγελος - Στουφή, Βίκυ (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2008)
Ο 'Αγγελος και ο Νίκος είναι δύο δωδεκάχρονα αγόρια που κάνουν μαζί ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πανέμορφη και μυστηριακή Κοιλάδα του Ουρανού. Εκεί γνωρίζουν τον Μάριο, που τους ξεναγεί στη χώρα των Νοράλ, στα βάθη του ωκεανού, και γίνεται σύντομα το νέο μέλος της μικρής συντροφιάς τους. Κάποιος, όμως, από τους τρεις φίλους κρύβει ένα υπέροχο μυστικό, που προκαλεί την οργή του σκοτεινού 'Αρχοντα του Κακού και γίνεται αιτία να βρεθούν σε ένα μακρινό και αφιλόξενο τόπο, όπου καλούνται να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους. Για να επιβιώσουν εκεί, θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τα μοναδικά όπλα που διαθέτουν, τη φιλία και την εφευρετικότητά τους, για να αποδείξουν τελικά σε ολόκληρο τον κόσμο - ορατό κια μη- πως το θάρρος και η γενναιψυχία δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των μεγάλων, αλλά είναι καθαρά ζήτημα πίστης και εμπιστοσύνης.