Πτώση - Slaughter, Karin, 1971- (Crime, 2017)
Καμία εκπαίδευση δεν είναι εφάμιλλη με το αστυνομικό ένστικτο. Η μητέρα της Φέιθ Μίτσελ δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η εξώπορτα του σπιτιού της είναι ανοιχτή. Μια κηλίδα αίμα είναι πάνω απ' το πόμολο. Το κοριτσάκι της είναι κρυμμένο σε ένα υπόστεγο πίσω απ' το σπίτι. Όλα όσα έχει μάθει στο Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια πάνε στράφι καθώς η Φέιθ ορμά στο σπίτι με προτεταμένο το όπλο της. Αντικρίζει έναν νεκρό άντρα στο πλυσταριό, μια κατάσταση ομηρίας στην κρεβατοκάμαρα. Πουθενά δε βλέπει τη μητέρα της... «Ξέρεις τι ψάχνουμε. Δώσ' το μας και θα την αφήσουμε να φύγει». Όταν η ομηρία λήξει αφήνοντας πίσω της θύματα, η Φέιθ μένει με πολλά ερωτήματα και ελάχιστες απαντήσεις. Για να βρει τη μητέρα της, θα χρειαστεί τη βοήθεια του συνεργάτη της, Ουίλ Τρεντ, καθώς και τη συνεργασία της ψυχολόγου Σάρα Λίντον. Μόνο που αυτή τη φορά η Φέιθ δεν είναι μόνο αστυνομικός. Είναι και μάρτυρας και ύποπτη. Πίσω απ' όλα αυτά κρύβονται δωροδοκίες, αστυνομική διαφθορά και δολοφονίες. Η Φέιθ θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τα άτομα που σέβεται περισσότερο προκειμένου να βρει τη μητέρα της και να φέρει στο φως την αλήθεια - ή να τη θάψει για πάντα. Η Κάριν Σλότερ θεωρείται η «βασίλισσα» της crime λογοτεχνίας στις ΗΠΑ με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως! Με περισσότερα από 30 βιβλία στο ενεργητικό της και με διθυραμβικές, επίζηλες κριτικές, αποτελεί συγγραφέα-φαινόμενο στα λογοτεχνικά χρονικά που έχει αποδείξει περίτρανα πως ανήκει στο πάνθεο των συγγραφέων της crime λογοτεχνίας.