Ντουέτο - Freeman, Kimberley, 1970- (Διόπτρα, 2017)
Δύο γυναίκες... Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Γερμανίας, η νεαρή Έλι τρέφει ελπίδες και μεγάλα όνειρα για μια λαμπρή καριέρα στη σκηνή της όπερας. Η φιλοδοξία της την οδηγεί στο μονοπάτι της εξαπάτησης, της απληστίας και, τελικά, των ενοχών. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, η έφηβη Άντζι που το έχει σκάσει από το σπίτι της μεταμορφώνεται στη διάσημη πριγκίπισσα της ποπ Πένι Μπράιτ. Αλλά μια βίαιη επίθεση την κάνει τελικά έρμαιο του φόβου και του εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες. Είκοσι χρόνια... Η μία θα κλέψει τη ζωή της άλλης και θα χάσει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Η άλλη θα προσπαθήσει να δραπετεύσει από το παρελθόν, τελικά όμως θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις πιο σκοτεινές αναμνήσεις της· και οι δύο ζωές πλέκονται γύρω από τις μηχανορραφίες ενός δισκογραφικού παραγωγού. Ένα ένοχο μυστικό... Από τη λαμπερή ποπ-ροκ σκηνή του Λονδίνου ως τις μεγάλες σκηνές όπερας στην Ευρώπη, από ένα μικρό ελληνικό νησί ως τις σιωπηλές απομακρυσμένες περιοχές της Αυστραλίας με τον καυτό ήλιο, η τελευταία νότα αυτού του ντουέτου δεν πρόκειται να ακουστεί μέχρι η ιστορία να φτάσει στη συναρπαστική της κορύφωση, όταν πια μια σκιά από το παρελθόν έρχεται να απειλήσει και τις δύο γυναίκες.