Μελάνι στη δαντέλα : μυθιστόρημα - Ζερβοπούλου, Λίλα (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2014)
Η Δάφνη Αντωνίου είναι γραμματέας σε δι-κηγορικό γραφείο και εργάζεται σκληρά μετά από την οικονομική καταστροφή που υπέστη η οικογένειά της. Γνωρίζει, κάτω από περίεργες συνθήκες , τον Στέφανο Εμμανουηλίδη, τον ανιψιό του εργοδότη της και ο έρωτας ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλος. Εκείνος, ωραίος και πλούσιος, θα εγκαταλείψει στα σκαλιά της εκκλησίας την πλούσια αρραβωνιαστικιά του για χάρη της Δάφνης. Κι ενώ το μέλλον φαντάζει υπέροχο στη ζωή των δυο ερωτευμένων, όλα ανατρέπονται με έναν απίστευτο τρόπο. Η μοίρα των οικογενειών τους θα τους χωρίσει και οι δυο θα φτιάξουν τις ζωές τους με άλλους ανθρώπους... Ένα μυθιστόρημα γεμάτο συναίσθημα και αναπάντεχες ανατροπές, με τη μοίρα να παίζει τον πρώτο ρόλο.