Νεοελληνική φιλοσοφία. - Παπανούτσος, Ευάγγελος Π., 1900-1982 (Βασική βιβλιοθήκη / Αετός, 1956)
Α΄ Εισαγωγή στη φιλοσοφία -- Θεόδωρος Καρούσος -- Κωνσταντίνος Στρατούλης -- Δημήτριος Χαντσέρης -- Γεώργιος Μ. Βιζυηνός -- Β΄ Αισθητικη Γεώργιος Βιζυηνός -- Γ΄Γνωσιολογία και λογική -- Δ΄ Ηθική και φιλοσοφία του δικαίου -- Ε΄ Φιλοσοφία της θρησκείας -- ΣΤ΄ Φιλοσοφία της ιστορίας -- Ζ΄ Ιστορία της φιλοσοφίας