Ο ρομαντικός κύριος Μπρίτζερτον - Quinn, Julia, 1970- (Οικογένεια Μπρίτζερτον ;, 2017)
Η Πενέλοπε Φέδερινγκτον είναι ερωτευμένη με τον Κόλιν Μπρίτζερτον, τον αδελφό της καλύτερής της φίλης, και έχει περάσει τη μισή ζωή της παρακολουθώντας τον από απόσταση. Πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα για εκείνον, ώσπου ανακαλύπτει ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό και φοβάται ότι τελικά δεν τον γνωρίζει καθόλου. Ο Κόλιν Μπρίτζερτον έχει κουραστεί να τον θεωρούν αποκλειστικά έναν ανεγκέφαλο γόη και να ασχολούνται όλοι με τη λαίδη Γουίσλνταουν, την περίφημη συγγραφέα της σκανδαλοθηρικής φυλλάδας, η οποία ούτε ένα φύλλο δεν εκδίδει χωρίς να τον αναφέρει στην πρώτη σελίδα. Όταν όμως ο Κόλιν επιστρέφει στο Λονδίνο από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ανακαλύπτει ότι η Πενέλοπε Φέδερινγκτον, το κορίτσι που στοιχειώνει τα όνειρά του, έχει τα δικά της ανομολόγητα μυστικά. Τίποτε στη ζωή του δεν είναι πια ίδιο... Ο απατηλός εργένης έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα: το κορίτσι αυτό θα απειλήσει το πεπρωμένο του ή μήπως είναι η υπόσχεση για ένα αίσιο τέλος;