Η κληρονομιά - Webb, Katherine, 1977- (Ωκεανίδα, 2010)
Το χειμώνα του 2009, μετά το θάνατο της γιαγιάς τους, η Έρικα Κάλκοτ και η αδελφή της η Μπεθ κληρονομούν το Στόρτον Μάνορ, το μεγαλόπρεπο αρχοντικό της οικογένειας. Αρχίζοντας να ξεχωρίζει τα πράγματα της γιαγιάς, η Έρικα κατακλύζεται από αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας - και του ξαδέλφου της του Χένρι, που η εξαφάνισή του από το αρχοντικό διέλυσε την οικογένεια. Ανασκαλεύοντας τ' απομεινάρια του παρελθόντος, η Έρικα ανακαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της οικογενειακής τους ιστορίας: την περιπέτεια μιας όμορφης νεαρής κληρονόμου στην άγρια Οκλαχόμα το 19ο αιώνα. Αυτή η αναζήτηση βυθίζει τις δυο αδελφές όλο και πιο πολύ στις αναμνήσεις, ώσπου συνειδητοποιούν πως η κληρονομιά τους είναι δυσβάσταχτη γιατί έχει χτιστεί πάνω στο μίσος και την προδοσία.