Φίλησέ με σαν και πρώτα - Παπαδήμα, Δήμητρα (Εμπειρία Εκδοτική, 2017)
Όσοι νιώθουν µοναξιά ερωτεύονται συχνά κι ας µην είναι µόνοι! Όσοι από τη φύση τους είναι βουτηγµένοι στης µοναξιάς τα κρύα νερά ερωτεύονται µε πάθος. Κάποιες στιγµές στάζουν δάκρυ, άλλες σου χαµογελούν ναζιάρικα. Υπάρχουν µερικές σηµαδεµένες µε αίµα και ελάχιστες φορτωµένες χρυσάφι. Με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο πάνω κάτω χρόνο, όλες εξαφανίζονται σαν σαπουνόφουσκες.