Hot line : η ιστορία μιας εμμονής - Mazzucato, Francesca, 1965- (Τραυλός, 1999)
Το Hot Lie είναι ένα λεπτομερές χρονικό των τριών μηνών που πέρασε η Λορένα ικανοποιώντας τηλεφωνικά φαντασιώσεις ανδρών κάθε ηλικίας, διαστροφής και κοινωνικής τάξης. Μα δεν είναι μόνο αυτό: είναι κυρίως ένα αυτοβιογραφικό και ειλικρινές μυθιστόρημα, διαποτισμένο από μιαν ανάλαφρη λογοτεχνικότητα που αποτυπώνει αλήθειες σε κάθε του σελίδα.