Η καλή νοικοκυρά - Appleyard, Diana, 1961- (Νίκη, 2000)
Η Κάρι Ανταμς, μια πετυχημένη τηλεοπτική παραγωγός, μητέρα και σύζυγος, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δουλειά μετά από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Φαινομενικά, όλα βαίνουν καλώς. Η Κάρι πιστεύει ακράδαντα ότι η δουλειά πλήρους απασχόλησης δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να έχει βοήθεια με τη φροντίδα των παιδιών. Ξαφνικά όμως τα πράγματα δεν κυλούν τόσο ομαλά όσο παλιότερα και η Κάρι αρχίζει να σκέφτεται κάτι που πριν δεν τολμούσε να διανοηθεί:μήπως δε χρειάζεται τελικά, να είναι Υπεράνθρωπη, η Γυναίκα Που Τα Καταφέρνει Ολα;