Ερωτικά άλλοθι - Wenham-Jones, Jane, 1964- (Μίνωας, 2004)
Οδηγός επιβίωσης για άπιστες γυναίκες Η Στέφανι, νοικοκυρά και μητέρα, αναζητά μια δουλειά που θα τη βοηθήσει να βγει από την πλήξη της καθημερινότητας. Το γραφείο προσφοράς απασχόλησης Ε.Α. της Μαντλαίν φαίνεται πως είναι το ιδανικό μέρος γι' αυτή. Μόνο που το Ε.Α. δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται... Εκτός από την Επαγγελματική Αποκατάσταση που προσφέρει, το γραφείο παρέχει και Ερωτικά Αλλοθι σε γυναίκες που επιθυμούν να απατήσουν τους άντρες τους. Σλόγκαν του: "Πώς να απατήσετε τον άντρα σας χωρίς να σας κάνει τσακωτή..."