Ποίησις και πεζογραφία της Επτανήσου - Ζώρας, Γεώργιος Θ., 1908-1982 (Βασική βιβλιοθήκη / Αετός, 1953)
Κάλβος, Ανδρέας -- Τυπάλδος, Ιούλιος -- Μαβίλης, Λορέντσος -- Τερτσέτης, Γεώργιος -- Πολυλάς, Ιάκωβος κ.α.