Ιστορία και μεθόδοι της. Τόμος 4ος : οι μαρτυρίες και η κριτική τους αξιοποίηση - Παπάζογλου, Χρίστος (Encyclopedie de la pleiade, 1985)
Αρχαιολογία (Προϊστορική, Κλασική, Μεσαιωνική) -- Νομισματολογία -- Κριτική των κειμένων -- Μουσεία -- Ηχογραφημένες μαρτυρίες