Ιστορία και μεθόδοι της. Τόμος 3ος : διατήρηση και παρουσίαση των μαρτυριών - Αναστόπουλος, Παναγιώτης (Encyclopedie de la pleiade, 1987)
Ανασκαφές -- Μουσεία -- Αρχεία -- Βιβλιοθήκες -- Ταινιοθήκες κ.τ.λ.