Ιστορία και μεθόδοι της. Τόμος 2ος α΄ : μεθοδική αναζήτηση των μαρτυριών - Συμεωνίδης, Σωκράτης (Encyclopedie de la pleiade, 1981)
Μεσαιωνική αρχαιολογία -- Νομισματική -- Σιγιλλογραφία και ταχυδρομικές σφραγίδες