Ο άνθρωπος και το χρήμα - Λυκιαρδοπούλου, Κλαίρη (Μέγας Σείριος, 1997)
Μια μελέτη για τη σχέση του ανθρώπου με το χρήμα και για τα οικονομικά προβλήματα που πηγάζουν από τις ανθρώπινες αδυναμίες, οι οποίες πρέπει να ξεπεραστούν, για να έρθει και η διευθέτηση των προβλημάτων αυτών.