Γράφε, μίλα ορθά ελληνικά : ένας πρακτικός οδηγός - Μαρκαντωνάτος, Γεράσιμος Αν. 1938- (Τα Νέα, 2012)
Έναν πολύτιμο βιβλίο-εργαλείο για τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο, με απλό, μεθοδικό και επαγωγικό τρόπο, μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε και να διορθώσουμε τα συνηθέστερα νοηματικά, ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά σφάλματα στον γραπτό και στον προφορικό λόγο.