Οργή : τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα - Thurman, Robert A. F. (Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, 2005)
"Ο καθένας μπορεί να ωφεληθεί από το δεξιοτεχνικά γραμμένο και συναρπαστικό οδηγό του Robert Thurman για τη χαλιναγώγηση της οργής, αυτού του θανάσιμου αμαρτήματος. Στην "Οργή" ο Thurman μας δίνει συμβουλές προερχόμενες από τις αρχαίες εσωτερικές επιστήμες που μπορούν να μας βοηθήσουν ν' αντέξουμε το φρενήρη ρυθμό του σύγχρονου βίου". Daniel Coleman Συγγραφέας του "Destructive Emotions" Αυτό το λαμπρό, παθιασμένο, μεστό και βαθύ βιβλίο είναι η πιο εκπληκτική έρευνα και ανάλυση της οργής που διάβασα ποτέ μου, ένα μικρό αριστούργημα ψυχολογικής και πνευματικής αλήθειας. Το συστήνω μ' ενθουσιασμό." Andrew Harvey Συγγραφές του "The direct path" και "The sun of midnight"