Απληστία : τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα - Tickle, Phyllis A. (Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα ;, 2005)
"Η απληστία, λέει η Phyllis Tickle, είναι ένα αμάρτημα που εύκολα αναγνωρίζουμε στους άλλους, αλλά σπάνια στον εαυτό μας -και εκεί εντοπίζεται η μεγάλη του δύναμη. Μια μελέτη προκλητική, με πρωτότυπα και ανατρεπτικά συμπεράσματα, που θα καθηλώσουν τον αναγνώστη". (John Wilson, διευθυντής του "Books & Culture") "Θα πρέπει κανείς να ευγνωμονεί την Phyllis Tickle γι' αυτή την απολαυστική και εμπεριστατωμένη μελέτη. Κατάφερε (όπως ο Μίδας) σχεδόν ένα θαύμα -να μετατρέψει το πιο θανάσιμο από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα σε κάτι λαμπερό, ελκυστικό και ηθικά αποδεκτό. Η Tickle είναι γεμάτη εκπλήξεις: μεταπηδώντας από την Μαχαμπχαράτα στον Ιερώνυμο Μπος και από τον Ντ. Χ. Λώρενς στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, αποδεικνύει ότι η απληστία είναι η μήτρα όλων των αμαρτημάτων. Ένα εξαιρετικό επίτευγμα που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αναγνωστική απληστία". (Philip Zaleski, συγγραφέας του βιβλίου "The recollected heart")