Ταξίδι στην Καππαδοκία το 1893 : Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Υοσγάτη, Εσκί Σεχίρ, Καισάρεια, Τάλας, Προκόπι - Chantre, B. (Τροχαλία, 1999)
Ένα οδοιπορικό στις μνήμες και στο παρελθόν για μια περιοχή αδικημένη σε σχέση με τις άλλες αλησμόνητες πατρίδες, την Καππαδοκία. Λίγες αναφορές έχουν γίνει για το κομμάτι αυτό που αποτελέσει πριν την καταστροφή λύχνος της ελληνικότητας και της ορθοδοξίας μέσα στην τουρκική επικράτεια. Την έλλειψη αυτή από την ελληνική βιβλιογραφία έρχεται να καλύψει το βιβλίο αυτό, που πέραν των άλλων ιστορικών και παραδοσιακών στοιχείων της περιοχής, περιλαμβάνει και πολλές αδημοσίευτες και φθαρμένες από τον χρόνο φωτογραφίες της περιοχής.