Η πριγκίπισσα της Βαβυλώνας - Voltaire, 1694-1778 (Κλασική λογοτεχνία, 1990)
Ενα από τα μαγευτικά παραμύθια του μεγάλου λογοτέχνη-φιλόσοφου που υμνεί τον ρομαντικό έρωτα, τον σεβασμό του ανθρώπου απέναντι στη φύση και καταδικάζει την απληστία, τη μωρία και την επιτήδευση.