Οι ημερομηνίες σταθμοί του Μεσαίωνα - Delorme, Jean (Que sais-je? : Τι γνωρίζω, 2007)
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη συνέχεια του βιβλίου "Οι ημερομηνίες σταθμοί της Αρχαιότητας", που προηγήθηκε σ' αυτή τη σειρά και γράφτηκε στο ίδιο πνεύμα. [...]